Ačokča, amarant, azuki, cizrna, ganoderma, chlorella, jiogulan, kamut, kardamom, karkade, perila, quinoa, stevia…
To nejsou zaklínadla, to všechno je k něčemu dobré! Na KAŽDÉ potravině, zelenině, bylince, ba i na plevelech je totiž něco dobrého. Je však třeba vědět CO a K ČEMU.
K tomu poslouží i tato knížka, která přichází po publikacích
KOŘENÍ PROTI CHOŘENÍ, VŠECHNO JE JEDlé a NEBUĎME KYSELÍ, BUĎME ZDRAVÍ.
Spisovatel, textař a moderátor Českého rozhlasu František Novotný napsal:
„K tomu, aby nám bylo hezky na těle i na duchu, je knížka Hanky Synkové velmi dobrým vodítkem. Ona totiž umí i do těch větiček plných vůní a chutí přimíchat to nejvzácnější
koření na světě:
Špetku radosti ze života,
špetku pohody,
zkrátka od všeho libého
přiměřeně, přiměřeně…“